Friday, 1 November 2013
Vaikuciu dziaugsmui
Aviziniai sausainukai su sokolado gabaliukais, be cukraus
Kas nemegsta aviziniu sausainiu? Nepazistu nei vieno, o jus? Taigi, stai jums dar vienas receptas, kaip visada mano patobulintas, kad taptu sveikesnis, bet vistiek skanus. Siems sausainiams reikes siu produktu:
1 stiklines aviziniu dribsniu
2 stikliniu maltu aviziniu dribsniu
1 arb. saukstelio kepimo milteliu
1 arb. saukstelio cinamono
1 arb. saukstelio vanilinio cukraus
2 prinokusiu bananu
80 ml kokosu (saulegrazu)aliejaus
80 ml pieno
30 g migdolu drozliu
50 g juod. sokolado gabaleliu
Pirmiausia sumaisom avizinius miltus ir avizinius dribsniu su kepimo milteliais, cinamonu ir vaniliniu cukrumi viename inde, kitame sutrinam bananus, tada supilam piena, alieju, ismaisom. Tada gauta bananu mase supilam i aviziniu dribsniu misini. Suberiam sokolado gabalelius ir migdolu drozles. Viska gerai ismaisom. Kepimo skarda isklojam kepimo popieriumi, patepta aliejumi, galima sausainius suformuoti rankomis, bet lengviausia naudoti ledams kabinti skirta sauksta. Sausainius kepam 175 laipsniu karscio ikaitintoje orkaiteje apie 25 minutes, kol graziai paruduos.
Skanaus, smaliziai, nuosirdziai, Erika...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment