Friday, 5 April 2013



                                              Riesutu sviesto sausainukai


Kam nepatinka sausainukai prie arbatos ar kavos. O jeigu jie dar ir sveikesni!!! Niekada nemaniau, kad galima iskepti sausainiu ar siaip kokiu kepiniu be miltu, o pasirodo tai imanoma. Taigi sie sausainukai be gluteno ir be cukraus. Sausainiu masei reikes :

stiklines skaldytu megstamu riesutu
arba ivairiu seklu, razinu ir pan.
stiklines aviziniu dribsniu
puses stiklines maltu aviziniu dribsniu
puses stiklines riesutu sviesto
puses arbatinio saukstelio kepimo miltelio
valgomas saukstas nesaldintos kakavos
keliu lasu vaniles ekstrakto
2 kiausiniu
1/4 kokosu aliejaus
3 valgomi saukstai klevu sirupo ar medaus






Visa kita labai paprasta, visus ingridientus sumaisome ir formuojame sausainukus.
Dedam suformuotus sausainius ant kepimo popieriumi istiestos kepimo skardos.
kepam 180 laipsniu karstumo orkaiteje apie 20 minuciu, arba kol graziai paruduos.




O stai galutinis rezultatas, tikrai manau nenusivilsit siuo receptu. Jis mano vienas megstamiausiu, skanaus :) Nuosirdziai Erika...





No comments:

Post a Comment